skip to Main Content

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het huren van een e-chopper

Hieronder vind je vragen die vaker worden gesteld door onze klanten. Misschien staat jouw vraag hier ook al tussen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons wij. Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Direct contact met ons opnemen

Wat kost het om een e-chopper te huren?

Bij ons is het standaard tarief voor het huren van een e-chopper € 45,00 voor een dagdeel. Uitgebreide informatie over onze tarieven vind je op de pagina tarieven op onze website.

Wat als de e-chopper schade oploopt tijdens het gebruik?

Als je bij ons een e-chopper huurt is deze altijd WA-verzekerd. Dat zit inbegrepen bij de prijs. Schade aan derden is daarmee verzekerd door middel van een eigen risico. Mocht het gebeuren dat jij zelf (per ongeluk) schade veroorzaakt aan de e-chopper dan worden de kosten bij jou in rekening gebracht. Op de pagina tarieven vind je hier meer informatie over.

Hoeveel kilometer kan ik rijden met een e-chopper?

Natuurlijk zijn de accu’s van de e-choppers bij de start van de huur altijd opgeladen. Met een volle accu kan tot 60 kilometer gereden worden. Dit is ook de maximaal toegestane afstand die afgelegd mag worden.

Wat moet ik doen als mijn accu leeg is?

Als de maximaal toegestane afstand van 60 kilometer wordt overtreden en de accu is leeg, moet ons pechnummer gebeld worden. Wij verzorgen dan een nieuwe accu. De kosten hiervoor bedragen € 50,00 per lege accu.

Moet ik een helm dragen op de e-chopper?

De maximum snelheid van de e-chopper is 25 kilometer per uur. Daarom is het dragen van een helm niet verplicht.

Vanaf welke leeftijd mag ik rijden op een e-chopper?

Rijden op een e-chopper mag alleen wanneer je in het bezit bent van een geldig auto- of scooterrijbewijs.

Ik organiseer een bedrijfsuitje, kan ik daar e-choppers voor reserveren?

Leuk dat je met jouw collega’s op pad wilt met onze e-choppers. Voor bedrijfsuitjes hebben wij speciale arrangementen in combinatie met andere activiteiten of een barbecue na afloop. Neem daarvoor contact met ons op. Wij helpen je graag.
Wil je e-choppers reserveren voor minder dan 15 personen zonder arrangement? Dan kan je dat doen via de online tool.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op
Back To Top