skip to Main Content

Tarieven

Wat kost het huren van een e-chopper?

In onderstaande tabel vind je de tarieven die wij rekenen voor de huur van onze e-choppers. Deze tarieven zijn inclusief WA-verzekering zodat schade aan derden vergoed wordt door middel van eigen risico*. Bij schade aan de e-chopper zelf worden de kosten bij de huurder in rekening gebracht.

Wil je op stap met meer dan 15 personen? Of heb je interesse in een volledig verzorgde middag? Neem contact met ons op. Wij maken dan graag een passend aanbod!

Een e-chopper reserveer je bij ons online of door telefonisch contact met ons op te nemen. Langskomen kan uiteraard ook.

HUUR EEN E-CHOPPER

E-chopper huren voor bedrijfsuitje

Onze beide locaties hebben alles in huis om een bedrijfsuitje van A tot Z te verzorgen. Zowel bij Caribbean Bar in Uitgeest als bij Vuurlinie Events in Beverwijk kan een tocht met onze e-choppers gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Uiteraard is er op beide locaties ook voldoende gelegenheid om samen met collega’s te genieten van een hapje, drankje, lunch en diner. Sluit de dag bijvoorbeeld af met een gezellige barbecue. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

NEEM CONTACT MET ONS OP
Tijd: Prijs:
09.30 – 13.00 € 45,00
14.00 – 17.30 € 45,00
Borg: € 100,00

*De huurprijs van een e-chopper is inclusief een WA-verzekering met een eigen risico tot € 1000,- bij schade aan derden. Bij schade aan het gehuurde voertuig zullen de kosten in rekening bij de huurder worden gebracht. Een upgrade van de verzekering is mogelijk voor € 5,- per e-chopper. Het eigen risico bij schade aan derden zal dan maximaal € 100,- bedragen. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden, onder andere met betrekking tot de waarborgsom. 

Back To Top